• Filter
mozaik-bend.5

Mozaik bend će na vašem vjenčanju napraviti pravi mali spektakl, slobodno nam se obratite s punim povjerenjem. Naš repetoar obuhvaća sve glazbene žanrove, kao što su: dalmatinske pjesme, slavonske, hercegovačke, etno, svatovski narodnjaci, novi narodnjaci, kola, itd...

grupa-bolero.5

Grupa Bolero nastupa kao grupa,trio ili duo. Garantiramo nezaboravan provod. Sviramo sve na području Hrvatske, BIH pa i šire…

twist-off-bend

Za najbolju zabavu treba najbolji bend :) Sa pravom ekipom sve je moguće! Imamo raznolik repertoar, veliku energiju, i naravno bezbroj odrađenih zabava na vjenčanjima u Dalmaciji i Hercegovini.

grupa-titanik.13

Dugogodišnje iskustvo sa više od 600 nastupa nastalo je na brojnim svadbama, konceratima, obljetnicama matura, live nastupima u diskotekama i raznim klubovima.  Uz široki  repertoar domaće glazbe sviramo i dosta stranih pjesama poznatih svjetskih izvodača

grupa-oskar.1

Grupa Oscar uz bogat repertoar ima kompletnu vrhunsku opremu u svom vlasništvu, koja uz ozvučenje i instrumente podrazumijeva rasvjetu i dim mašinu. Uspjeh svih naših i vaših zabava je zagarantiran.

grupa-glorija.18

Bend svira sve vrste zabava i privatnih proslava, a nastupe temelji na raznoj vrsti glazbe (gdje repertoar se može dogovoriti sa klijentima) na više stranih jezika. Bend posjeduje vlastitu opremu. 

glazbeni-sastav-stare-note.3

Nudimo odličnu zabavu, širok reperotar zabavni i narodni pjesama. Glazba uživo i odlične vokalne izvedbe za vaše vjenčanje, za rođendane, krštenja, zabave.

grupa-moc-tisine.1

Izdvajamo hit singl Ružan san (Što mi dušo kvariš san), koji je postao hit mjeseca na radio Split, a na radiu Imotski hit godine.

grupa-prima

Grupa  Prima je glazbeni sastav koji nudi kompletan repertoar za vjenčanja, privatne proslave, promocije, mature, te zabave za ugostiteljske objekte i javne nastupe.

grupa-kamen.7

Grupa Kamen - ogroman repertoar, razni glazbeni stilovi, vrhunsko sviranje i pjevanje, redovno i nepogrešivo Vas vode u nezaboravne i lude noći Vašeg svadbenog veselja.

dragan-bukmir-magnetic-band

Zanimljiv nastup, raznovrstan repertoar i vrhunska oprema, ostavljaju odličan utisak, a način izvođenja pjesama redovito dovodi atmosferu do usijanja. Nek’ Magnetic Band bude vaš izbor!

grupa-twist-on

Raznovrtan repertoar grupe će sigurno zadovoljiti sve vaše želje.TwistOn u svojoj ponudi sadrži 'Harmonika show' (po želji).

pab-band

PAB Band je glazbeni sastav za sve vrste zabava.Raznoliki repertoar će sigurno ispuniti sve vaše želje.

glazba-za-crkvena-vjencanja

Želite organizirati vjenčanje, krštenje ili druge prigodne proslave,tu smo za vas.

creativo-bend

Ukoliko želite kvalitetan bend na svojoj svadbenoj ili bilo kojoj drugoj svečanosti, obratite nam se s povjerenjem. Sviramo pop/rock repetoar, domaćih i stranih izvođača, te domaću zabavnu i starogradsku glazbu.

grupa-rio.2

Nakon godinu dana gažiranja po Hrvatskoj, otišli smo u inozemstvo gdje smo nastupali po raznim domaćim i stranim klubovima. U grupi RIO sviraju školovani glazbenici sa bogatim iskustvom. Glazbu koju izvodimo 100% je u živo.

grupa-metropola

Želite da se vaši uzvanici na vašoj svadbenoj svečanosti ugodno osjećaju i dobro zabave, nazovite nas - grupu Metropola!