• Filter
mozaik-bend.38

Mozaik bend će na vašem vjenčanju napraviti pravi mali spektakl, slobodno nam se obratite s punim povjerenjem. Naš repetoar obuhvaća sve glazbene žanrove, kao što su: dalmatinske pjesme, slavonske, hercegovačke, etno, svatovski narodnjaci, novi narodnjaci, kola, itd...

twist-off-bend

Za najbolju zabavu treba najbolji bend :) Sa pravom ekipom sve je moguće! Imamo raznolik repertoar, veliku energiju, i naravno bezbroj odrađenih zabava na vjenčanjima u Dalmaciji i Hercegovini.

glazbeni-sastav-stare-note.15

Nudimo odličnu zabavu, širok reperotar zabavni i narodni pjesama. Glazba uživo i odlične vokalne izvedbe za vaše vjenčanje, za rođendane, krštenja, zabave.

grupa-prima

Grupa  Prima je glazbeni sastav koji nudi kompletan repertoar za vjenčanja, privatne proslave, promocije, mature, te zabave za ugostiteljske objekte i javne nastupe.

grupa-neron

Raznovrstan repertoar grupe će sigurno zadovoljiti sve vaše želje. Neron u svojoj ponudi sadrži i Harmonika show (po želji).

creativo-bend

Ukoliko želite kvalitetan bend na svojoj svadbenoj ili bilo kojoj drugoj svečanosti, obratite nam se s povjerenjem. Sviramo pop/rock repetoar, domaćih i stranih izvođača, te domaću zabavnu i starogradsku glazbu.

grupa-rio.2

Nakon godinu dana gažiranja po Hrvatskoj, otišli smo u inozemstvo gdje smo nastupali po raznim domaćim i stranim klubovima. U grupi RIO sviraju školovani glazbenici sa bogatim iskustvom. Glazbu koju izvodimo 100% je u živo.

grupa-metropola

Želite da se vaši uzvanici na vašoj svadbenoj svečanosti ugodno osjećaju i dobro zabave, nazovite nas - grupu Metropola!