• Filter
foto-brkic.7
Kategorija: Foto-video

Foto Brkić je specijalizirana djelatnost za fotografiranje i video snimanje vjenčanja. Foto Brkić je osnovan 1996 godine, što je dovoljno govori o našoj kvaliteti kad smo se tako dugo održali u svijetu fotografije i videa. Foto studio za snimanje i fotografiranje vjenčanja, krstitke, rođendane, fotosesion, i druge prigode...

matrix-studio
Kategorija: Foto-video

Foto video studio Matrix - obiteljski obrt utemeljen 2005. godine. Djelatnici puni volje za radom, ambicijom, kreacijom i modernim pogledom kroz objektiv. Provjerite naš trud, rad i volju, jer svi kažu: "radi ekipa MatriX".

foto-video-ivana
Kategorija: Foto-video

Napravite pravi izbor i pobrinite se da bitni događaji u vašem životu zauvijek ostanu zabilježeni i da lijepe uspomene nikada ne izblijede. Foto studio Ivana ima dugu tradiciju i iskustvo iza sebe upotpunjeno uvijek najsavremenijom tehničkom opremom. Vaši će veseli trenuci ostati zabilježeni do najsitnijih detalja.

foto-mery
Kategorija: Foto-video

Foto studio Mery nudi profesionalnu foto i video uslugu za sve vaše privatne i poslovne događaje. Naglasak stavljamo na praćenje vaših najsvečanijih događaja. Za vas bilježimo najemotivnije i najposebnije trenutke na vjenčanju.

foto-video-ivica.2
Kategorija: Foto-video

Foto Ivica je digitalni foto video studio koji pruža usluge fotografisanja, izrade fotografija visoke kvalitete na profesionalnoj FUJIFILM opremi, snimanje raznih svečanosti analognom ili digitalnom video kamerom, retuširanje i povećanje fotografija, dizajn i izrada vizit karti u punom koloru.

video-studio-filip.7
Kategorija: Foto-video

Zadovoljan klijent nam je na prvom mjestu i zato Vam uvijek izlazimo u susret, te udovoljavamo Vašim željama i potrebama. Posao obavljamo profesionalno i dosljedno s ciljem da zabilježimo dragocjene trenutke Vašeg života.

foto-video-zoom
Kategorija: Foto-video

Od Vama najljepših fotografija izradite foto album, knjigu vjenčanja koja će svjedočiti o najsretnijem danu u Vašem životu...