• Filter
torte-biser.1
Kategorija: Torte-Kolači

Naše torte za vjenčanja su izgledom vrlo privlačne i atraktivne, a okusom ukusne i sočne. Od torti raznih oblika i boja, popularnih likova iz crtića i bajki, pa sve do elegantnih torti za posebne prigode, poput krštenja ili vjenčanja

torte-marija.1
Kategorija: Torte-Kolači

Od samog osnutka do danas smo postali dragocjena slastičarnica za klasične tradicionalne domaće kolače i torte. U današnje vrijeme koje nam je donijelo puno lijepih stvari i noviteta, ali izbacilo onaj dio dobrih starih domaćih proizvoda mi se još uvijek držimo te tradicije.

torte-muffini.1
Kategorija: Torte-Kolači

Nudimo vam veliki izbor kolača i torti za sve prigode. Kolače izrađujemo prema domaćim, ali i europskim receptima. Nudimo izbor i tradicionalnih kolača. Ukoliko imate ikakvo pitanje vezano za torte i kolače, rado ćemo vas savjetovati.

torte-dijana
Kategorija: Torte-Kolači

Iz te male radionice izlazili su najslađi slatkiši, ukusni kao iz bakine kuhinje – pravi domaći. Svi su počeli da budu sretni, mali slavljenici sa svojim omiljenim junacima na tortama, mladenci koji su našim tortama stavili krunu na svoje svadbeno veselje.

torte-san-marino
Kategorija: Torte-Kolači

U redu je ako želite toj listi nadodati i neki svoj omiljeni kolač, no bitno je da kolače i sami probate prije nego potvrdite narudžbu. Datum i ovdje ima bitnu ulogu baš kao i broj uzvanika koji namjeravate pozvati da prisustvuje vašoj svadbenoj svečanosti.