• Filter
svadbeni-salon-viktorija.10
Kategorija: Svadbeni saloni

Novim izgledom našeg salona i novim sadržajima nastojimo vaš najljepši dan učiniti još ljepšim. Naš profesionalni i iskusni tim će se pobrinuti da svaki vaš događaj protekne glatko i da vaše iskustvo u svadbenom salonu Viktorija bude nezaboravno.

la-viva.1
Kategorija: Svadbeni saloni

Moderan i lijep svadbeni salon La Viva u Širokom Brijegu, kapaciteta do 650 osoba je pravo mjesto za Vaše vjenčanje... moderan dizajn, ljubazno osoblje i odlična hrana će na Vas i Vaše uzvanike ostaviti pozitivan dojam...

hotel-brotnjo.48
Kategorija: Svadbeni saloni

Hotel Brotnjo**** se nalazi u gradiću Čitluk, udaljenom svega 3km od velikog marijanskog svetišta Međugorja i 20km od Mostara, grada u srcu Hercegovine čiji je Stari most pod UNESCO-vom zaštitom.

 

svadbeni-salon-venera.14
Kategorija: Svadbeni saloni

Svečana dvorana Venera u Mostaru prekrasnim izgledom, kapacitetom i ponudom svrstava se u jedno od najboljih mjesta za organizaciju vaših svečanosti.

svadbeni-salon-bagusic.9
Kategorija: Svadbeni saloni

Svadbeni salon BAGUŠIĆ je novootvoreni salon u Posušju. Opremljen s najsuvremenijim svjetlosnim efektima uz vrhunsko ozvučenje garantira nezaboravnu zabavu svim posjetiteljima. Ponuda salona obogaćena je vrhunskom gastronomskom ponudom uz profesionalnom osoblje za preko 700 gostiju.

svadbeni-salon-astorija.21
Kategorija: Svadbeni saloni

Dan vjenčanja jedan je od najvažnijih u životu, stoga ne riskirajte, jer svadbeni salon Astorija ništa ne prepušta slučaju. Osim svadbenih pirova Astorija organizira i prijma svatova, krštenja, krizme, poslovne skupove, prezentacije, i ostalo..

svadbeni-salon-ohio.16
Kategorija: Svadbeni saloni

U salonu OHIO - Ljubuški radimo organizaciju manjih privatnih i poslovnih događanja kao: krštenja, pričesti, krizme, promocije, ... Našim mladencima nudimo mogućnost organizacije i momačke i/ili djevojačke večeri..

ruza.1
Kategorija: Svadbeni saloni

Svadbeni salon Ruža, prva sala obitelji Marijanović osim izvanredne hrane, odlične usluge i vrhunskog uređenja može kazati za sebe da je na ovim prostorima jedan od najvećih domaćina zahvaljujući organizaciji stotina svadbi

da-da.15
Kategorija: Svadbeni saloni

Svadbeni salon Da-Da je moderan, dinamičan i savršeno estetski dizajniran svadbeni salon kapaciteta za maksimalno 300 sjedećih mjesta. ovo ekskluzivo zdanje namjenjeno je prvenstveno za svadbene večere, ali i organizaciju raznih domjenaka, svečanih večera itd.