• Filter
svadbeni-salon-viktorija.10
Kategorija: Svadbeni saloni

Novim izgledom našeg salona i novim sadržajima nastojimo vaš najljepši dan učiniti još ljepšim. Naš profesionalni i iskusni tim će se pobrinuti da svaki vaš događaj protekne glatko i da vaše iskustvo u svadbenom salonu Viktorija bude nezaboravno.

la-viva
Kategorija: Svadbeni saloni

Moderan i lijep svadbeni salon La Viva u Širokom Brijegu, kapaciteta do 650 osoba je pravo mjesto za Vaše vjenčanje... moderan dizajn, ljubazno osoblje i odlična hrana će na Vas i Vaše uzvanike ostaviti pozitivan dojam...

hotel-brotnjo.48
Kategorija: Svadbeni saloni

Hotel Brotnjo**** se nalazi u gradiću Čitluk, udaljenom svega 3km od velikog marijanskog svetišta Međugorja i 20km od Mostara, grada u srcu Hercegovine čiji je Stari most pod UNESCO-vom zaštitom.

 

svadbeni-salon-ohio.16
Kategorija: Svadbeni saloni

U salonu OHIO - Ljubuški radimo organizaciju manjih privatnih i poslovnih događanja kao: krštenja, pričesti, krizme, promocije, ... Našim mladencima nudimo mogućnost organizacije i momačke i/ili djevojačke večeri..

svadbeni-salon-zovko
Kategorija: Svadbeni saloni

Svadbeni salon Zovko se nalazi u Dobriču.U svadbenom salonu Zovko napravite najkvalitetnije veselje za minimalnu količinu novca.